+31 (0)646 22 35 27 info@reijskids.nl

Schommel Lillagunga Classic wit berken

159,00

Houten design schommels van Lillagunga met zitting van wit berkenhout. Deze schommel is in 11 kleuren touw en 3 lengtes. Een echte design schommel van hout.

Beschikbaar via nabestelling

SKU: RK LG-CL-BERK Categorie:
Delen

Beschrijving

Houten design schommels van Lillagunga met zitting van wit berkenhout. Deze schommel is in 12 kleuren touw en 3 lengtes. Een echte design schommel van hout.
Houten design schommel Lillagunga Classic is een duurzame, veilige en stijlvolle schommel die geschikt is voor zowel binnen als buiten. Door het gepatenteerde bevestigingssysteem kan de schommel makkelijk en veilig in hoogte versteld worden.
Schommel Lillagunga Classic is er in eikenhout en in wit berkenhout. Beide zijn verkrijgbaar in 12 verschillende kleuren touw en in 3 hoogtes. Heb je dus een heel hoge kamer, ook dan kun je uit de voeten met deze prachtige design schommel.
Schommelen oftewel door de lucht vliegen is voor veel kinderen een van de leukste dingen om te doen. Door te spelen, hard of juist zacht te schommelen, draaien en omdraaien ontwikkelen kinderen motoriek, gevoel voor evenwicht en sterke spieren. Schommelen is dus niet alleen leuk maar ook leerzaam.

 

Extra informatie

Gewicht 1.52 kg
Merk

Lillagunga