+31 (0)646 22 35 27 info@reijskids.nl

Schommel Lillagunga Classic Eiken

159,00

Houten design schommels van Lillagunga met zitting van wit berkenhout. Deze schommel is in 11 kleuren touw en 3 lengtes. Een echte design schommel van hout.

Beschikbaar via nabestelling

SKU: RK LG-CL-OAK Categorie:
Delen

Beschrijving

Houten design schommels van Lillagunga met zitting van eikenhout. Deze schommel is er in 11 kleuren touw en 3 lengtes. Een echte design schommel van hout.
Houten schommel Lillagunga Classic is een veilige, duurzame en stijlvolle schommel die geschikt is voor zowel binnen als buiten. Door het gepatenteerde bevestigingssysteem kan de schommel makkelijk en veilig in hoogte versteld worden.
De houten schommel Classic is er in eikenhout en in wit berkenhout. Beide zijn verkrijgbaar in 11 verschillende kleuren touw en in 3 hoogtes. Heb je dus een heel hoge kamer, ook dan kun je uit de voeten met deze prachtige design schommel.
Schommelen oftewel door de lucht vliegen is voor veel kinderen een van de leukste dingen om te doen. Door te spelen, hoog of juist laag te schommelen, draaien en omdraaien ontwikkelen kinderen motoriek, gevoel voor evenwicht en sterke spieren. Schommelen is dus niet alleen leuk maar ook leerzaam.

 

Extra informatie

Merk

Lillagunga