+31 (0)646 22 35 27 info@reijskids.nl

Babyschommel Lillagunga wit berkenhout-wit leer

279,00

Babyschommel van wit berkenhout en echt leer – Lillagunga Toddler. Houten design schommel voor je baby in 11 verschillende kleuren touw en 3 lengtes.

Beschikbaar via nabestelling

SKU: RK TOD-W-W Categorie:
Delen

Beschrijving

Babyschommel van wit berkenhout en wit echt leer- Lillagunga Toddler. Houten design schommel voor je baby in 12 verschillende kleuren touw en 3 lengtes.
Haal het speelveld naar binnen en hang de babyschommel in de huiskamer om je peuter het hele jaar door actief te houden.
Babyschommel Lillagunga Toddler is een functionele, leuke en stijlvolle schommel voor het jongste gezinslid. De babyschommel is met veel oog voor design, liefde en precisie ontworpen voor kinderen tussen 3 maanden en 3 jaar. De handgemaakte dubbelgevouwen echt lederen zitting is verkrijgbaar in zwart of wit. Beide combineren prachtig met het witte berkenhout en met het olie behandeld eikenhout. Babyschommel Lillagunga Toddler is veilig en duurzaam. Bovendien is het met zijn mooie design ook een attractieve decoratie voor huis of overdekt terras.
Houten baby schommels van Lillagunga met frame van wit berkenhout en witte echt lederen zitting zijn verkrijgbaar in 12 kleuren touw en 3 lengtes. Een echte design schommel van hout voor je baby en peuter.

Let op: de Lillagunga Toddler is niet geschikt voor kinderen die ouder zijn dan drie jaar. Het maximale toegestane gewicht bedraagt 20 kg en de maximale toegestane lengte is 92 cm.

 

Extra informatie

Gewicht 1.9 kg
Merk

Lillagunga