+31 (0)646 22 35 27 info@reijskids.nl

Pimpset De Flink – zwart/wit

29,95

Pimpset voor houten loopauto De Flink. Kies uit diverse bedrukkingen bijv.zwart/wit. Of ga voor wit waarop je je eigen creativiteit kwijt kunt.

SKU: RK pimp-zwartwit Categorieën: ,
Delen

Beschrijving

Pimp je houten loopwagen De Flink
Zo, deze uitvoering in zwart wit mag wel gezien worden. Retro design Wervelende Wiltrud. Tja, een Duitse naam natuurlijk want het is een Duits design. Te gekke opdrukplaten voor de Flink! Ga aan de slag met schaar en lijm en de houten loopwagen De Flink is binnen de kortste tijd omgetoverd tot een geheel nieuwe loopauto. Waar kies jij voor? Flitsend klassiek race rood, of een antieke ijzer look? De Flink past zich iedere keer weer aan aan de voorliefde van zijn piloot. Misschien wordt het de start van een geheel eigen ontwerp? Met de witte pimp puur! is dat heel makkelijk, het enige dat je nodig hebt is een flinke dosis van je eigen creativeit. Ga lekker helemaal los!
De pimp opdrukplaten zijn ontwikkeld als tijdelijke bedrukking. Ze zijn gemaakt van stevig digitaal bedrukt posterpapier. Dit papier is zeer robuust en laat, afhankelijk van de gebruike lijmsoort, ook weer makkelijk los. Let wel, de lijm wordt niet bijgeleverd.Zo gemakkelijk gaat het:
knippen, lijmen en opplakken:
Knip alle delen met een schaar of mes uit
Lijm met een penseel gelijkmatig aan de achterkant aanbrengen
Op de Flink leggen, rechtdrukken en vaststrijken

Aanbevolen lijm:
Voor welke techniek je ook kiest, gebruik altijd kindvriendelijke lijm

 

Extra informatie

Merk

Phim De Flink