+31 (0)646 22 35 27 info@reijskids.nl

Pimpset De Flink – wit

19,95

Pimpset voor houten loopauto De Flink. Kies uit diverse bedrukkingen of ga voor ‘pimp puur’ wit waarop je je eigen creativiteit kwijt kunt.

SKU: RK pimp-wit Categorieën: ,
Delen

Beschrijving

Pimp je houten loopwagen De Flink
Met deze witte pimplaten maak je van de Flink echt helemaal jouw eigen Flink. Kleur ze in zoals jij dat wilt, maak er mooie tekeningen op. Of voorzie de Flink van een logo. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk met de witte pimp puur!
Te gekke opdrukplaten voor de Flink! Gewoon knippen en plakken en de houten loopwagen De Flink wordt omgetoverd tot een totaal nieuwe loopauto. Wat heeft jouw voorkeur? Flitsend klassiek race rood, of een antieke ijzer look? De Flink past zich iedere keer weer aan aan de voorliefde van zijn piloot. Misschien wordt het de start van een geheel eigen ontwerp? Met de witte pimp puur! is dat heel makkelijk, het enige dat je nodig hebt is een flinke dosis van je eigen creativeit. Ga lekker helemaal los!
De pimp opdrukplaten zijn ontwikkeld als tijdelijke bedrukking. Ze zijn gemaakt van stevig digitaal bedrukt posterpapier. Dit papier is zeer robuust en laat, afhankelijk van de gebruike lijmsoort, ook weer makkelijk los. Let wel, de lijm wordt niet bijgeleverd.Zo gemakkelijk gaat het:
knippen, lijmen en opplakken:
Knip alle delen met een schaar of mes uit
Lijm met een penseel gelijkmatig aan de achterkant aanbrengen
Op de Flink leggen, rechtdrukken en vaststrijken

Aanbevolen lijm:
Voor welke techniek je ook kiest, gebruik altijd kindvriendelijke lijm

 

Extra informatie

Merk

Phim De Flink