+31 (0)646 22 35 27 info@reijskids.nl

Pimpset De Flink – ijzerlook

29,95

Pimpset voor houten loopauto De Flink. Kies uit diverse bedrukkingen bijv. ijzerlook. Of ga voor wit waarop je je eigen creativiteit kwijt kunt.

SKU: RK pimp-ijzer Categorieën: ,
Delen

Beschrijving

Pimp je houten loopwagen De Flink
We mogen met eigenlijk niet zeggen, maar deze ijzerlook heeft onze persoonlijke voorkeur. Prachtig retro met een supermooie combinatie van kleuren.
Dit zijn echt te gekke opdrukplaten voor de Flink! Eenvoudigweg knippen en plakken en de houten loopwagen De Flink wordt omgetoverd tot een geheel nieuwe loopauto. Vind jij ook deze ijzerlook echt fantastisch of ga je voor een van de andere ontwerpen? Flitsend klassiek race rood bijvoorbeeld? De Flink past zich iedere keer weer aan aan de voorliefde van zijn piloot. Misschien wordt het de start van een geheel eigen ontwerp? Met de witte pimp puur! is dat heel makkelijk, het enige dat je nodig hebt is een flinke dosis van je eigen creativeit. Ga lekker helemaal los!
De pimp opdrukplaten zijn ontwikkeld als tijdelijke bedrukking. Ze zijn gemaakt van stevig digitaal bedrukt posterpapier. Dit papier is zeer robuust en laat, afhankelijk van de gebruike lijmsoort, ook weer makkelijk los. Let wel, de lijm wordt niet bijgeleverd.Zo gemakkelijk gaat het:
knippen, lijmen en opplakken:
Knip alle delen met een schaar of mes uit
Lijm met een penseel gelijkmatig aan de achterkant aanbrengen
Op de Flink leggen, rechtdrukken en vaststrijken

Aanbevolen lijm:
Voor welke techniek je ook kiest, gebruik altijd kindvriendelijke lijm