+31 (0)646 22 35 27 info@reijskids.nl

Loopauto Speedster Baghera Rose

117,95

Metalen loopwagen Baghera Speedster. Trendy roze design kinderauto loopauto van hoge kwaliteit voor veel speelplezier, generaties lang!

1 op voorraad (kan nabesteld worden)

SKU: RK 882 Categorieën: ,
Delen

Beschrijving

Loopauto’s van Baghera – een kinderdroom die uitkomt
Baghera Speedsters zijn degelijke loopauto’s voor de eerste ritjes van een peuter. Een Speedster heeft een echt stuur, een metalen frame en rubberen banden waarmee de peuter makkelijk en stil kan manoeuvreren. De speedster is de eerste stap in de richting van een carrière als coureur!
Baghera loopauto’s zijn afgestemd op de lichaamsbouw van peuters in de leeftijd vanaf 12 maanden, waarbij de eerste stapjes worden gezet tot het moment dat ze helemaal onafhankelijk kunnen lopen. De metalen loopauto’s zijn allen voorzien van rubberen banden en hebben een zeer stabiel frame waarbij ze erg sterk en stil zijn. De Baghera loopauto zal je kind begeleiden tijdens alle uitstapjes!
De Baghera Speedster wordt geleverd in een mooie stevige doos. Alleen stuur, wielen en zadel moeten nog gemonteerd worden, dit is binnen 15 minuten gedaan voor de ervaren monteur. Heb je iets minder ervaring dan nog moet het karweitje in maximaal een uur gedaan zijn.
De Baghera Speedster is een veilig voertuig voorzien van een CE-keurmerk.

 

Extra informatie

Merk

Baghera