+31 (0)646 22 35 27 info@reijskids.nl

Houten miniatuur auto De Flink – bouwpakket houten auto

9,90

Houten miniatuur auto de kleine Flink is een bouwpakket in ansichtkaartformaat. De houten miniatuur auto van berkenhout heeft echte wielen en stuur.

SKU: RK flinkje Categorieën: ,
Delen

Beschrijving

Houten miniatuur auto de kleine Flink is een bouwpakket voor een houten auto in ansichtkaartformaat. De houten miniatuur auto van berkenhout heeft echte wielen en stuur. Leuk als kado, voor snelle races op tafel of als voorbereiding voor het in elkaar zetten van zijn grote broer de Flink. De houten miniatuur auto kleine Flink is net zoals de grote Flink houten loopauto gemaakt van hoogwaardig berkenhout en is voorzien van echte wielen en een draaibaar stuur. De kleine Flink boeit technici en racers van alle leeftijden.
De miniatuurauto kleine Flink is gemaakt van berkenhout. Omdat hout een natuurproduct is kunnen er kleine optische afwijkingen optreden bij de kleine Flink. En dient de kleine Flink voorzichtig in elkaar te worden gezet.
Let op: Omdat de Flink uit kleine onderdelen bestaat is deze niet geschikt voor kinderen onder 36 maanden.
Lxbxh: 9 x 3,5 x 3,5 cm
Materiaal: berkenhout
RelatiegeschenkBij een afname vanaf 100 stuks kan de kleine Flink worden uitgevoerd in eigen stijl, logo, merk en kleur.

 

Extra informatie

Merk

Phim De Flink