+31 (0)646 22 35 27 info@reijskids.nl

Houten loopwagen Flink

268,95

Houten loopwagen. De Flink is een design loopauto uit Duitsland van hoogwaardig berkenhout. Deze coole houten loopauto maakt indruk op baby en peuter!

2 op voorraad

SKU: RK flink Categorie├źn: ,
Delen

Beschrijving

Houten loopwagen De Flink is een design loopauto uit Duitsland van hoogwaardig berkenhout. Deze coole houten loopauto maakt indruk op baby en peuter! En op jouw vrienden en familie, want dit is echt een plaatje! Je kind steelt hiermee de show.
Loopauto De Flink wordt geleverd als een bouwpakket. Je zet de loopwagen zelf of nog leuker met het hele gezin in elkaar. Dit is in principe goed te doen, met zo’n 1,5 uur tot 2 uur staat de loopwagen in elkaar. Je krijgt daarbij hulp van de bijgeleverde handleiding en van korte video’s waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je dat doet.
Indien je de auto liever kant en klaar, dus al voor je gemonteerd, wilt ontvangen kan dat ook. We kunnen de loopwagen dan niet opsturen. Ga je voor deze optie, dan wordt er een klein bedrag in rekening gebracht voor het monteren. Neem contact met ons op via mail of telefoon (0646 22 35 27).
Prachtig retro design van hoge kwaliteit! Houten loopwagen De Flink is een loopauto van hoogwaardig berkenhout met een metalen frame.
De houten loopwagen wordt geleverd als bouwpakket. Het monteren is simpel en binnen een kleine 2 uur gedaan, ook als je geen monteur bent. Je kunt er natuurlijk ook een ware happening van maken met het hele gezin zodat iedereen kan zeggen de Flink in elkaar gezet te hebben. De Flink wordt geleverd met een montageset, dus in principe heb je verder geen gereedschap nodig om deze loopwagen te monteren. De montagehandleiding is bijgevoegd. Kom je er toch niet uit? Check dan de instructie video’s van phim, daar wordt alles stap voor stap uitgelegd.
Loopwagen De Flink is geschikt voor binnen en voor buiten.
Afmetingen: L. 91 cm x B. 38 cm x H. 39 cm
Zithoogte: 20 cm
Gewicht: 5 kg
Geschikt voor kinderen van 1 – 5 jaar.

 

Extra informatie

Merk

Phim De Flink