+31 (0)646 22 35 27 info@reijskids.nl

Hippyskippy turkoois konijn dierenskippy – konijnenskippybal

25,95

Hippyskippy turkoois konijn dierenskippy – konijnenskippybal. HippySkippy dierenskippy in de vorm van een konijn. Hippy Skippy is een eigentijdse hippe skippybal. Een Hippy Skippy skippydier zorgt voor veel speelplezier!

SKU: RK 12.0025 Categorieën: ,
Delen

Beschrijving

HippySkippy Dierenskippy konijn in de nieuwe kleur “Aqua Sky”Hippyskippy turkoois konijn dierenskippy – konijnenskippybal
Hippyskippy turkoois konijn dierenskippy – konijnenskippybal. Misschien had je ze al gezien, die grappige HippySkippy skippydieren of dierenskippy’s, skippyballen in de vorm van een dier, waar de kinderen vrolijk op rond springen. Het doet je meteen terugdenken aan (nog niet zo) lang geleden, toen je zelf op een skippybal rondhupte en daar zo enorm veel plezier aan beleefde. En waarbij je, zonder dat je het wist, werkte aan het verkrijgen en stimuleren van een aantal vaardigheden en je uithoudingsvermogen!
De HippySkippy skippyballen hebben namelijk niet alleen een hoog fungehalte maar zijn ook goed voor de ontwikkeling van je kind. Je kind leert alle spieren ontdekken en gebruiken bij het afzetten, huppen, vasthouden, balanceren en het samenspel van ogen en handen.

 

Extra informatie

Merk

Mertex