+31 (0)646 22 35 27 info@reijskids.nl

Hippyskippy konijn dierenskippy – konijnenskippybal

25,95

Hippyskippy konijn dierenskippy – konijnenskippybal. HippySkippy dierenskippy in de vorm van een konijn. Hippy Skippy is een eigentijdse hippe skippybal. Een Hippy Skippy skippydier zorgt voor veel speelplezier!
Dierenskippy konijn verkrijbaar in grijs, roze en turkoois

SKU: RK 12.002 Categorieën: ,
Delen

Beschrijving

Hippyskippy konijn dierenskippy – konijnenskippybal
Hippyskippy konijn dierenskippy – konijnenskippybal. Misschien had je ze al gezien, want ze vallen meteen op. Die grappige HippySkippy skippydieren of dierenskippy’s, skippyballen in de vorm van een dier. Kinderen springen er vrolijk op rond. Het doet je meteen terugdenken aan (nog niet zo) lang geleden. Zelf rondhuppen op een skippybal. Waarbij je, zonder dat je het wist, werkte aan het verkrijgen en stimuleren van een aantal vaardigheden en je uithoudingsvermogen! Maar de kinderen van nu hoeven het niet meer te doen op die saaie skippybal. Hippyskippy heeft de dierenskippy’s bedacht. Daardoor kan jouw kind nu rondspringen op zijn of haar favoriete dier, in zijn of haar favoriete kleur!
De HippySkippy skippyballen hebben namelijk niet alleen een hoog fungehalte maar zijn ook goed voor de ontwikkeling van je kind. Je kind zet af, hupt, houdt vast, balanceert en gebruikt het samenspel van ogen en handen. Daardoor leert het alle spieren ontdekken en gebruiken.
Dit schattige HippySkippy konijn is er in zachte pastelkleuren.