+31 (0)646 22 35 27 info@reijskids.nl

Driewieler loopfiets Tiny Tot rood

79,95

Driewieler loopfiets Tiny Tot rooden loopfiets in één. Deze driewieler wordt snel en simpel een loopfiets als je kindje voldoende kan balanceren. De loopfiets meet 59 bij 40 bij 35 centimeter met een zadelhoogte van 22,5 centimeter die u gemakkelijk kunt verstellen tot 28,5 centimeter.

SKU: RK P75rood Categorieën: ,
Delen

Beschrijving

Driewieler loopfiets Tiny Tot rood
Driewieler loopfiets Tiny Tot rood, 2 in 1 loopfiets. Spelenderwijs van 3 naar 2 wielen.
Dit loopfietsje is gemaakt door Kinderfeets, een Nederlands merk dat garant staat voor kwaliteit! De loopfiets meet 59 bij 40 bij 35 centimeter met een zadelhoogte van 22,5 centimeter die je gemakkelijk kunt verstellen tot 28,5 centimeter. De fiets is al geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar met een minimale lengte van 75 centimeter. Het is volledig gemaakt van hout en voorzien van een zacht zadel, comfortabele handvatten en grote stevige wielen.
Deze fiets is niet alleen enorm leuk om op te rijden, ook het evenwicht, de motoriek en coördinatie van het kind zullen verbeteren. De fiets wordt geleverd met sleuteltjes waarmee hij makkelijk om te bouwen is van driewieler naar loopfiets. Daardoor kun je je kind stapsgewijs zijn of haar evenwicht laten trainen!
De Tiny Tot is ook verkrijgbaar in het groen, blauw en roze
Kinderfeets filmpjes

 

Extra informatie

Gewicht 2.6 kg
Merk

Kinderfeets