+31 (0)646 22 35 27 info@reijskids.nl

Tweed Feet Beasts vogelknuffel

39,99

Tweed Feet Beasts vogelknuffel – Vogel uit de Beasts collectie van Sigikid. Alle knuffels uit deze collectie hebben hun eigen verhaal en eigen innerlijke en uiterlijke kenmerken. Hierdoor krijgen ze bijna iets menselijks en zijn ze extra leuk om te geven! Gemaakt van pluche en meet 33 x 23 x 18cm.

SKU: RK 38743 Categorie:
Delen

Beschrijving

Tweed Feet Beasts vogelknuffel
Tweed Feet Beasts vogelknuffel, is een lid van de Beast Valley Digital Community. Verder heeft Tweed Feet een innovatieve berichtenapp genaamd ‘TweedFeetBeat” op de markt gebracht. Het lukt echter niet om deze app aan het beest te krijgen. Dit zou er ook mee te maken kunnen hebben dat je de app op dit moment niet kunt downloaden of installeren. Volgens Tweed Feet zijn dit echter slechts kinderziektes die in versie 3456.8 opgelost gaan worden.
Tweed Feet is een inwoner van BeastsTown en mag zich hiermee officieel ‘Beast’ noemen. Net zoals alle andere Beasts heeft Tweed Feet zijn eigen verhaal en innerlijke en uiterlijke kenmerken. Hierdoor worden de beasts bijna menselijk en lijken ze misschien wel op iemand die je kent… Hierdoor zijn ze extra leuk om te geven!
Tweed Feet is gemaakt van pluche en gevuld met 100% polyesterwatten. Dit digitale vogeltje meet 33 x 23 x 18cm.

 

Extra informatie

Merk

Sigikid