+31 (0)646 22 35 27 info@reijskids.nl

Tuff Sheep Beasts Schapenknuffel

49,99

Tuff Sheep Beasts Schapenknuffel – Schattig schaap uit BeastsTown. In BeastsTown wonen alle Beasts van Sigikid. Al deze dieren hebben hun eigen verhaal, waardoor ze soms wat menselijke trekjes kunnen vertonen!
Gemaakt van 75% acryl, 25% polyester en gevuld met 100% polyesterwatten. 40 x 14 x 17cm.

SKU: RK 38479 Categorie:
Delen

Beschrijving

Tuff Sheep Beasts Schapenknuffel
Tuff Sheep Beasts Schapenknuffel, is een typisch schaap; hij is stoer, maar ook enorm aanhankelijk! Maar nu is Tuff Sheep de regen op de Noordzeekust eindelijk zat. Ze heeft geen zin meer om dag in dag uit als levende grasmaaier te moeten optreden, en al helemaal niet in zulk weer. Ze is op zoek naar een nieuwe uitdaging; begripvolle adviseur voor diverse situaties. Knuffelen inbegrepen!
Tuff Sheep komt uit BeastsTown, hier wonen alle Beasts van Sigikid. Al deze knuffels hebben hun eigen verhaal en personage. Door dit verhaal krijgen ze echt een gezicht, en vertonen ze soms wat menselijke trekjes. Daardoor is het extra leuk om ze te geven aan een persoon met diezelfde trekjes!
Dit schaapje is gemaakt van 75% acryl, 25% polyester en gevuld met 100% polyesterwatten. Het schaap meet 40 x 14 x 17cm.

 

Extra informatie

Merk

Sigikid