+31 (0)646 22 35 27 info@reijskids.nl

Sminky Pinky Beasts Kattenknuffel

39,99

Sminky Pinky Beasts Kattenknuffel – Schattige poes uit de Beasts collectie van Sigikid. In BeastsTown heeft ieder dier zijn eigen verhaal en karakteristieke trekjes.
gemaakt van pluche en polyester, en gevuld met 100% polyesterwatten.
Deze katachtige meet 37 x 18 x 18.

SKU: RK 38724 Categorie:
Delen

Beschrijving

Sminky Pinky Beasts Kattenknuffel
Sminky Pinky Beasts Kattenknuffel is zonder twijfel de meest tedere van allemaal. Deze poes is een fragiele diva en behoort tot de high society van BeastsTown, maar blijft toch altijd ondeugend! Naar verluidt heeft deze katachtige een affaire gehad met de oude rocker Hase Rumpelfilz in de kleedkamer na zijn legendarische concert.
Sminky Pinky woont in BeastsTown, in BeastsTown wonen de leukste, grappigste, liefste en meest menselijke knuffels. Dit menselijke krijgen ze doordat ze allemaal hun eigen achtergrond verhaal hebben, waaruit hun karakteristieke trekjes blijken. Daardoor onderscheiden deze Beasts zich van andere knuffels en zijn ze extra leuk om te geven aan iemand met soortgelijke trekjes!
Dit lieve katje is gemaakt van pluche en polyester, en gevuld met 100% polyesterwatten. Daardoor is ze heerlijk zacht! Deze katachtige meet 37 x 18 x 18.

 

Extra informatie

Merk

Sigikid