+31 (0)646 22 35 27 info@reijskids.nl

Rumpelfilz Beasts konijnenknuffel

39,99

Rumpelfilz Beasts konijnenknuffel – Konijn uit de beastscollectie van Sigikid. Coole konijnenknuffel van een oud rockkonijn! Met zijn eigen verhaal, net als de andere dieren uit BeastsTown, en daarom extra leuk om te geven!
gemaakt en gevuld met 100% polyester en meet 29 x 10 x 10 cm.

SKU: RK 38614 Categorie:
Delen

Beschrijving

Rumpelfilz Beasts konijnenknuffel
Rumpelfilz Beasts konijnenknuffel, is bekend geworden als lid van de “Hot Black Rabbits” – een legendarische band in Beaststown uit de jaren 60. Ze werden bekend door hun geweldige concerten, waarbij niet alleen paaseieren maar ook hele hotelkamers werden afgebroken. Rumpelfilz is ouder geworden, dat zal niemand ontgaan, maar hij heeft zijn sterallures nooit verloren. Zo leeft hij tot vandaag de dag nog steeds van de royalties die hij krijgt voor zijn nummer “BeastsTown, BeastsTown” (Die Frank Sinatra later heeft omgeschreven naar “New York, New York”.)
Rumpelfilz is één van de bewoners van het plaatsje BeastsTown. Alle knuffels die hier wonen hebben hun eigen verhaal, uiterlijk en trekjes. Hierdoor krijgen ze bijna iets menselijks. En is het extra leuk om deze knuffels cadeau te doen, bijvoorbeeld aan iemand met dezelfde trekjes!
Dit coole konijn is gemaakt en gevuld met 100% polyester en meet 29 x 10 x 10 cm.

 

Extra informatie

Merk

Sigikid