+31 (0)646 22 35 27 info@reijskids.nl

Paul Platt Beasts Kattenknuffel

59,99

Paul Platt Beasts Kattenknuffel. Schattige poezenknuffel uit de Collectie Beasts van SIgikid. Alle dieren uit de Beasts collectie hebben een eigen verhaal, en zijn daarom extra leuk om te geven!
Gemaakt van microvezel en pluche, en gevuld met 100% polyesterwatten. Hij meet daarnaast 35 x 12 x 13.

SKU: RK 38058 Categorie:
Delen

Beschrijving

Paul Platt Beasts Kattenknuffel
Paul Platt Beasts Kattenknuffel, met zijn ongewone Asanas schudde hij de yogawereld op. Want in plaats van het begroeten van de zon, beoefent Paul Platt de “Ode aan het ingeblikte voedsel”. En hij zorgde voor veel sensatie onder yogi’s dankzij zijn oefening “Platte hond” (die hij uitvoert op de foto) welke hij tijdens een Indiase ashram voordeed. Het leven als goeroe is uiteraard diep ontspannen, maar eenzaam. Paul sluit je graag in zijn armen, en tovert daarbij een blije glimlach op je gezicht!
Paul Platt is een leuke kat uit de Beasts collectie van Sigikid. Dit zijn allemaal leuke en lieve dierenknuffels met hun eigen verhaal! Door dit eigen verhaal kunnen ze wel eens wat weg hebben van bekenden, daardoor zijn ze extra leuk om te geven!
Deze schattige poezenknuffel is gemaakt van microvezel en pluche, en gevuld met 100% polyesterwatten. Hij meet daarnaast 35 x 12 x 13.

 

Extra informatie

Merk

Sigikid