+31 (0)646 22 35 27 info@reijskids.nl

Mon Key Beasts apenknuffel

49,99

Mon Key Beasts apenknuffel – Aapje uit de Beasts collectie van Sigikid. Dit succesvolle aapje woont in BeastsTown. Net als iedereen daar heeft hij dus zijn eigen verhaal en karakteristieke trekjes. Dit maakt de Beasts extra leuk om te geven!
Gemaakt van 40% acryl, 40% polyester en 20% katoen. Hij meet 40 x 14 x 14cm.

SKU: RK 38741 Categorie:
Delen

Beschrijving

Mon Key Beasts apenknuffel
Mon Key Beasts apenknuffel is een in zichzelf gekeerde orang oetan. Hij is vroeger verstoten door zijn adoptiegezin van krankzinnige makaken. Maar heeft zijn leven volledig omgedraaid en heeft nu een succesvolle website: ‘beastbooblebook.com’. Daarmee behoort hij tot de succesvolle jonge generatie van BeastsTown. Het is dan ook niet gek dat de meeste dieren in BeastsTown hem alleen kennen onder zijn bijnaam “Brother Big”.
Mon Key is een aapje dat woont in BeastsTown. Net als alle andere dieren in dit gekke plaatsje heeft Mon Key zijn eigen verhaal, karaktertrekjes en uiterlijk. Al deze dieren krijgen hierdoor een eigen persoonlijkheid. Dit maakt de knuffels extra leuk om aan iemand te geven (bijvoorbeeld aan iemand met dezelfde trekjes).
Mon Key is gemaakt van 40% acryl, 40% polyester, 20% katoen en gevuld met 100% polyesterwatten. Hij meet 40 x 14 x 14cm.

 

Extra informatie

Merk

SYM