+31 (0)646 22 35 27 info@reijskids.nl

I’m so beautiful Beasts Flamingoknuffel

54,99

I’m so beautiful Beasts Flamingoknuffel, extravagante mooie Flamingoknuffel uit de collectie Beasts van Sigikid. Knuffels met hun eigen, menselijke verhaal. Hierdoor herken je misschien wel vrienden of kennissen met hetzelfde verhaal. En zijn ze extra leuk om te geven!
100% Polyester, 28 x 24 x 15cm

SKU: RK 38340 Categorie:
Delen

Beschrijving

I’m so beautiful Beasts Flamingoknuffel
I’m so beautiful Beasts Flamingoknuffel, met haar charmante uiterlijk waar ze jarenlang in de spiegel op geoefend heeft. Ze is geboren in de meest noordelijke flamingo-kolonie van de wereld (aan de Duits-Nederlands grens) en verhuisde naar Keulen-Hürth om iedereen te overtuigen van haar enorme acteertalent. Ze is nog niet doorgebroken, maar heeft wel al een figurantenrol gehad in een dierentuindocumentaire. Wil jij haar suikeroom zijn?
Deze extravagante flamingo komt uit de collectie Beasts van Sigikid. In deze collectie zitten allemaal leuke knuffels die allemaal hun eigen verhaal hebben. Door deze eigen verhalen en doordat ze hun eigen trekjes hebben zijn deze knuffels extra herkenbaar. Hierdoor zou je er misschien wel een collega, vriend of kennis in kunnen herkennen. Daarom zijn deze knuffels nóg leuker om cadeau te doen!

 

Extra informatie

Merk

Sigikid