+31 (0)646 22 35 27 info@reijskids.nl

Cat Astrophe Beasts Kattenknuffel

44,99

Cat Astrophe Beasts Kattenknuffel – Aandoenlijke kattenknuffel uit de collectie Beasts van Sigikid. Deze beasts hebben allemaal een eigen verhaal en zijn daarom extra leuk om cadeau te doen.
gemaakt van 98% polyester en 2% katoen en gevuld met 100% polyesterwatten. Ze meet 34 x 17 x 17cm.

SKU: RK 38725 Categorie:
Delen

Beschrijving

Cat Astrophe Beasts Kattenknuffel
Cat Astrophe Beasts Kattenknuffel doet zijn naam duidelijk eer aan. Als er iets misgaat is Cat Astrophe er altijd bij! Of in de supermarkt de toren van tonijn omvalt, in de achtertuin de kattenopera in de soep loopt of dat de waardevolle bonsai-krabboom uitdroogt… Eén ding is zeker, Cat Astrophe heeft er altijd iets mee te maken gehad.
Cat Astrophe is één van de leuke knuffels uit BeastsTown. In deze plaats wonen allemaal eigenzinnige dieren met hun eigen verhaal en karakteristieke eigenschappen. Daardoor is het éxtra leuk om ze te geven, bijvoorbeeld aan iemand met dezelfde karakteristieke eigenschappen. Je moet dus misschien wél even stil staan bij je gedrag als je zo’n knuffel cadeau krijgt….
Dit aandoenlijke katje is gemaakt van 98% polyester en 2% katoen en gevuld met 100% polyesterwatten. Ze meet 34 x 17 x 17cm.

 

Extra informatie

Merk

Sigikid