+31 (0)646 22 35 27 info@reijskids.nl

Bonsai Bear Klein Beasts Berenknuffel

29,99

Bonsai Bear Klein Beasts Berenknuffel – Leuke teddybeer van Sigikid. Uit de collectie Beasts van Sigikid, elk knuffels met hun eigen verhaal. Hierdoor zijn ze extra herkenbaar en nóg leuker om cadeau te doen.
Gemaakt van 77% Acryl en 23% Polyester en is 20 x 15 x 15cm.

SKU: RK 38128 Categorie:
Delen

Beschrijving

Bonsai Bear Klein Beasts Berenknuffel
Bonsai Bear Klein Beasts Berenknuffel, werd geboren 5 weken voordat zijn moeder uitgerekend was, kerngezond, maar veel te klein. Zelfs een speciaal opgezet moeder-kind kuuroord ergens in de Rocky Mountains mocht niet baten. Hij zal nooit zo sterk worden als zijn broers en zussen. Maar wat maakt het ook uit, want terwijl de rest gaat vissen knuffelt Bonsai Bear liever met zijn moeder. Hij is tot op de dag van vandaag verzot op knuffelen, en als je een goede vriend wil hebben hoef je hem alleen achter zijn oren te krabbelen. Dan zal hij er voor je zijn en is hij een vriend voor het leven!
De leuke Bonsai Bear is natuurlijk al een klein beertje, maar hij is er nu ook in de nóg kleinere versie! Zodat hij altijd overal mee naartoen kan.

Bonsai Bear is een leuke teddybeer uit de collectie Beasts van Sigikid. Beasts komen uit Beaststown en hebben elk hun eigen verhaal en trekjes! Hierdoor lijken ze soms heel erg op personen die je kent. Daarom zijn ze extra leuk om cadeau te doen!
Bonsai bear is gemaakt van 77% Acryl en 23% Polyester en is 20 x 15 x 15cm.

 

Extra informatie

Merk

Sigikid