+31 (0)646 22 35 27 info@reijskids.nl

Bonsai Bear Beasts Berenknuffel

49,99

Bonsai Bear Beasts Berenknuffel – Leuke teddybeer van Sigikid. Uit de collectie Beasts van Sigikid, elk knuffels met hun eigen verhaal. Hierdoor zijn ze extra herkenbaar en nóg leuker om cadeau te doen.
Gemaakt van 77% Acryl en 23% Polyester en is 37 x 18 x 21cm.

SKU: RK 38128 Categorie:
Delen

Beschrijving

Bonsai Bear Beasts Berenknuffel
Bonsai Bear Beasts Berenknuffel, werd geboren 5 weken voordat zijn moeder uitgerekend was, kerngezond, maar veel te klein. Zelfs een speciaal opgezet moeder-kind kuuroord ergens in de Rocky Mountains mocht niet baten. Hij zou niet zo sterk worden als zijn broers en zussen. Maar wat zou het ook, want terwijl de rest vis gaat vangen knuffelt Bonsai Bear liever met zijn moeder. Hij is tot op de dag van vandaag verzot op knuffelen, en als je een goede vriend wil hebben hoef je hem alleen achter zijn oren te krabben. Dan zal hij er voor je zijn en is hij een vriend voor het leven!
Bonsai Bear is een leuke teddybeer uit de collectie Beasts van Sigikid. Beasts komen uit Beaststown en hebben elk hun eigen verhaal en trekjes! Hierdoor lijken ze soms heel erg op personen die je kent. Daarom zijn ze extra leuk om cadeau te doen!
Bonsai bear is gemaakt van 77% Acryl en 23% Polyester en is 37 x 18 x 21cm.

 

Extra informatie

Merk

Sigikid