+31 (0)646 22 35 27 info@reijskids.nl

Stierenkop Aniwalls Brutus zwart

89,50

VERWACHT: Stierenkop Aniwalls Brutus zwart van Pomme-Pidou. Levering half mei 2018!
Wil je zeker zijn dat je een van de eersten bent die deze kop aan de muur heeft hangen? Bestel ‘m dan nu! We sturen ‘m zo snel mogelijk naar je toe.

SKU: L16 148-00354 Categorie├źn: ,
Delen

Beschrijving

Stierenkop Aniwalls Brutus zwart
Stierenkop Aniwalls Brutus zwart is een geheel nieuwe zwart-witte kop (welke verwacht wordt in het voorjaar van 2018) van Aniwalls by Pomme-Pidou. Een heel stoere stierenkop met een gouden neusring. Niet alleen de kleurstelling is nieuw, dit is namelijk de eerste stierenkop van Aniwalls! Ook nieuw is bijvoorbeeld dit zwart/witte hert met etnische motieven. Of deze zwart/wit olifantenkop.
Deze kop vindt vast een mooie plek in huis. Of dat nu boven de open haard in de woonkamer is, of aan de muur in de kinderkamer. Deze stoere ossekop past heel mooi in een zwart-wit interieur. Maar komt eigenlijk wel in elke stijl tot zijn recht.
De kop kan niet alleen binnen als wanddecoratie dienst doen. Ook buiten haalt deze stoere os graag een frisse neus.Afmetingen
De afmetingen van deze ossekop zijn (lxbxh) 39,5 x 27,5 x 29 cm.Aniwalls by Pomme-Pidou
Aniwalls is een samenstelling van animals en wall. Dieren en muur dus. En dat is ook precies wat het is. Prachtige dierenkoppen voor aan de muur. Vrolijke dierenkoppen, gekleurde dierenkoppen, zwart-witte dierenkoppen.
De Aniwalls zijn verkrijgbaar in 6 soorten dierenkoppen:
stierenkop
zebra
rendier of hert
neushoorn
giraf of giraffe
olifant
Omdat de dierenschedels allemaal beschildert zijn kunnen ze iets afwijken van de foto.