+31 (0)646 22 35 27 info@reijskids.nl

Olifantenkop Jim Aniwalls zwartwit

74,50

Olifantenkop Jim is vorstbestendig en geschikt voor binnen en buiten.
Afmetingen (bxdxh): 38,5 x 29 x 28 cm

SKU: L16 148-00315 Categorieën: ,
Delen

Beschrijving

Olifanten kop Jim Aniwalls zwartwit
Olifanten kop Jim Aniwalls zwartwit. Een ontwerp van Pomme-Pidou. Deze vrolijke olifantenkop in zwart en wit heeft gouden slagtanden. Ook in zwart/wit zijn bijvoorbeeld neushoorn Grand Gazette met krantenprint en een hertenkop beschildert met etnische motieven.
Aniwalls van Pomme-Pidou zijn kleurrijke of zwart/witte wilde dieren voor elke muur. Zowel binnen als buiten.
Deze dierenkop olifant is vrolijk tangerine dream rood, fresh ferns wit met groene bladbedrukking of magenta madness rose. En met deze nieuwe uitvoering is hij er in het voorjaar van 2018 ook in een stijlvolle zwartwit stijl! De schattige olifant heeft altijd gouden slagtanden. Leuk in bijvoorbeeld de babykamer.
Olifantenkop Jim Aniwalls zwartwit is gemaakt van polyresin, is vorstbestendig en kan daarmee zowel binnen als buiten worden opgehangen. Olifanten kop Jim is, in tegenstelling tot zijn in het wild levende voorbeeld, totaal ongevaarlijk en vrolijkt elke wand in huis en buiten op. Zo is deze olifantenschedel natuurlijk heel erg leuk in de babykamer of kinderkamer. Maar ook in je woonkamer, toilet of op je terras is deze Aniwall van Pomme-Pidou een echte blikvanger en originele wanddecoratie.
De dierenschedels zijn beschilderd met zwart/wit of met vrolijke kleuren en hebben prachtige lieve ogen. De girafkop en neushoornkop hebben gouden (niet echt goud natuurlijk, maar wel goudkleurig) hoornen. De olifanten kop heeft gouden slagtanden. Het zebra hoofd is helemaal in één en dezelfde print en dat geldt ook voor de herten kop. De kleurrijke dieren kijken je allemaal vriendelijk aan en ze waken graag over je. Daarvoor vragen ze helemaal niets terug, je hoeft ze geen eten te geven, niet te borstelen of kammen, niets op te ruimen.
Deze zwartwit versie is een prachtige aanvulling op het vrolijke assortiment! Een strakke stijlvolle kop met gouden slagtanden. Deze stijlvolle zwartwit uitvoering van de Olifantenkop Jim is leverbaar vanaf begin maart 2018, maar nu alvast te bestellen!
Vind jouw nieuwe vriend voor huis of tuin en geef Maddy, Jim, Nelson, Ziggo en of Lola een prachtige plek in je huis en haard én in je hart. Zij wachten op je!Aniwalls by Pomme-Pidou
Deze serie is verkrijgbaar in 6 diersoorten te weten
• Stier Brutus
• Giraf Maddy
• Olifant Jim
• Hert Nelson
• Zebra Ziggy
• Neushoorn Lola
Alleen al voor de namen van de wilde dieren en de namen van de kleuren vallen wij als een blok. En als je deze schedels dan ook nog eens op de foto ziet, zijn wij in ieder geval helemaal verkocht.
De dierenschedels zijn beschildert, hierdoor kunnen ze afwijken van de foto’s.