+31 (0)646 22 35 27 info@reijskids.nl

Neushoorn kop Lola Aniwalls krantenprint Grand Gazette

74,50

VERWACHT: Neushoornkop krantenprint Grand Gazette van Pomme-Pidou. Levering half mei 2018!
Wil je zeker zijn dat je een van de eersten bent die deze kop aan de muur heeft hangen? Bestel ‘m dan nu! We sturen ‘m zo snel mogelijk naar je toe.

SKU: L16 148-00353 Categorie├źn: ,
Delen

Beschrijving

Neushoornkop krantenprint Grand Gazette
Neushoornkop Lola krantenprint Grand Gazette is een nieuwe zwart-witte kop (voorjaar 2018) van Aniwalls by Pomme-Pidou. Ook nieuw is deze Ethnic Twist Hertenkop met zwart-witte etnische motieven. En deze Stoere Ossenkop Brutus. En de laatste nieuwe kop is de zwart/witte olifant.
Deze kop vindt vast een mooie plek in huis. Of dat nu boven de open haard in de woonkamer is, of aan de muur in de kinderkamer. Deze neushoornkop van past heel mooi in een zwart-wit interieur. Maar komt eigenlijk wel in elke stijl tot zijn recht.
Deze nieuwe neushoornkop is een erg leuke aanvulling op het kleurrijke assortiment. Het gebruik van zwart wit zorgt dat deze kop een erg strak en rustiek uiterlijk krijgt. Dit combineert dan weer erg mooi met de gouden hoorn.
De zwart witte kleuren zijn vormgegeven door het gebruik van texten, hierdoor lijkt het alsof deze dierenkop helemaal in is gepakt in krantenpapier!
De kop kan niet alleen binnen als wanddecoratie dienst doen. Ook buiten haalt dit hert graag een frisse neus.Afmetingen
De afmetingen van deze neushoornkop zijn (lxbxh) 32 x 19,5 x 35,5 cm.Aniwalls by Pomme-Pidou
Aniwalls is een samenstelling van animals en wall. Dieren en muur dus. En dat is ook precies wat het is. Dieren aan de muur. Dierenkoppen dan wel te verstaan. Vrolijke dierenkoppen, gekleurde dierenkoppen, zwart-witte dierenkoppen.
De Aniwalls zijn verkrijgbaar in 6 soorten dierenkoppen:
ossenkop
zebra
rendier of hert
neushoorn
giraf of giraffe
olifant
De dierenschedels zijn beschilderd en kunnen daarom soms iets afwijken van de foto.