+31 (0)646 22 35 27 info@reijskids.nl

Kadobon 50 Reijs Kids

0,00

SKU: RK kb50 Categorie:
Delen

Beschrijving

Ben je op zoek naar een leuk kado maar kun je geen keuze maken uit het unieke aanbod op onze webshop, dan is een kadobon een goed alternatief. Want dat blijft natuurlijk altijd leuk, de ontvanger kan zelf uitzoeken wat hij of zij het allermooiste vindt terwijl je daar van een gulle gever een bon voor hebt gekregen en hoeft dus ook niet eens (alles) zelf af te rekenen! Zeker weten dat de ontvanger je dankbaar is.
Zodra wij de bestelling en goedkeuring van de betaling van de giftcard hebben ontvangen ontvang je per e-mail de bestelde kadobon(nen).
Met een giftcard van Reijs Kids kan de ontvanger producten uitkiezen op de website van reijskids.nl en vervolgens met de reijskids.nl kadobon afrekenen.
Tijdens het plaatsen van de bestelling kun je de code invoeren (die direct onder het bedrag staat) in het daarvoor bestemde veld (genaamd ‘Voucher’) in de winkelwagen. Het te betalen bedrag wordt direct verrekend met de bestelling. Een eventuele restwaarde kan bij een toekomstige bestelling gebruikt worden en blijft beschikbaar!
Deze kadobon is 1 jaar geldig
Deze kadobon is overdraagbaar. Iedereen die de code van de kadobon invoert kan er gebruik van maken.
Kadobonnen kunnen over meerdere orders verspreid worden.
Heb je een bon van € 50,00 en koop je iets van € 27,50 dan blijft het restant van € 22,50 staan en dat kun je voor je volgende order (binnen de geldigheidsdatum) gebruiken.
Deze kadobon wordt slechts eenmaal verstrekt. Verlies hem dus niet, hij kan niet worden vervangen.
Het gebruik van deze kadobon valt volledig onder de leveringsvoorwaarden van hierboven genoemde webshop.