+31 (0)646 22 35 27 info@reijskids.nl

Hertenkop Nelson Aniwalls ethnic twist

89,50

VERWACHT: Hertenkop Aniwalls ethnic twist van Pomme-Pidou. Levering half mei 2018!
Wil je zeker zijn dat je een van de eersten bent die deze kop aan de muur heeft hangen? Bestel ‘m dan nu! We sturen ‘m zo snel mogelijk naar je toe.

SKU: L16 148-00352 Categorie├źn: ,
Delen

Beschrijving

Hertenkop Aniwalls ethnic twist
Hertenkop Aniwalls ethnic twist is een nieuwe zwart-witte kop (voorjaar 2018) van Aniwalls by Pomme-Pidou. Ook nieuw is bijvoorbeeld deze Grand Gazette neushoorn in een zwart-witte krantbedrukking. Of deze zwart-witte olifant. En tenslotte deze super stoere ossenkop Brutus.
Deze kop vindt vast een mooie plek in huis. Of dat nu boven de open haard in de woonkamer is, of aan de muur in de kinderkamer. Dit hert past heel mooi in een zwart-wit interieur. Maar komt eigenlijk wel in elke stijl tot zijn recht.
Als aanvulling op het assortiment nu deze zwartwitte hertenkop met etnisch design. Deze kop is geheel beschildert met zwartwitte etnische tekeningen. En is daarmee perfect geschikt om in een zwart/wit of modern interieur te zetten. Maar door de speelse en drukke vormen is deze kop ook perfect te combineren in een speelser of authentieker interieur.
De kop kan niet alleen binnen als wanddecoratie dienst doen. Ook buiten haalt dit hert graag een frisse neus.Afmetingen
De afmetingen van deze hertenkop zijn (lxbxh) 49 x 24,5 x 57 cm.Aniwalls by Pomme-Pidou
Aniwalls is een samenstelling van animals en wall. Dieren en muur dus. En dat is ook precies wat het is. Dieren aan de muur. Dierenkoppen dan wel te verstaan. Vrolijke dierenkoppen, gekleurde dierenkoppen, zwart-witte dierenkoppen.
De Aniwalls zijn verkrijgbaar in 6 soorten dierenkoppen:
ossenkop
zebra
rendier of hert
neushoorn
giraf of giraffe
olifant
De dierenschedels zijn beschilderd en kunnen daarom soms iets afwijken van de foto.