+31 (0)646 22 35 27 info@reijskids.nl

Elektrische bakfiets Vogue Family Mover

1.595,00

Elektrische fiets E-bike Vogue Family Mover heeft 7 Shimano versnellingen en 9 verschillende standen ondersteuning. Stel helemaal in naar eigen keuze!

Thuis afleveren?
Wil je de bakfiets thuis afgeleverd hebben? Dan komen er € 55 verzendkosten bij, deze worden apart in rekening gebracht (alleen aflevering in NL).

Beschikbaar via nabestelling

SKU: P1139 Categorie:
Delen

Beschrijving

Elektrische bakfiets Vogue Family Mover

Elektrische bakfiets Vogue Family Mover heeft een krachtige 250 Watt borstelloze F/D 8FUN motor. Deze haalt zijn kracht haalt uit een even krachtige uitneembare 36V-13Ah lithium ion accu met 481 Wh. Hierdoor is er altijd makkelijk te fietsen op deze elektrische bakfiets! Deze elektrische fiets telt 7 shimano versnellingen met derailleur en heeft een digitaal LCD scherm met 9 ondersteuningsstanden, waardoor alles naar eigen wens is in te stellen.
Achterop heeft de bakfiets genoeg ruimte op zijn bagagedrager met snelbinders. Maar waar het om draait is de ruime bak voorop. Deze bak is af te sluiten met een huif, welke bijgeleverd wordt! De bak zelf is voorzien van twee bankjes die plaats bieden aan 4 kinderen. En voor de veiligheid zijn er veiligheidsgordels aanwezig!

Vind je deze bakfiets leuk, maar heb je toch liever een ander model? Kijk dan eens bij de Troy of de Carry!

 

Extra informatie

Merk

Vogue