+31 (0)646 22 35 27 info@reijskids.nl

E-bike Vogue Bakfiets Carry 7

2.199,00

Elektrische fiets Carry 7. Elektrische bakfiets met trapondersteuning en Bafang middenmotor.

Bezorgen
Wil je de bakfiets thuis afgeleverd hebben? Dan komen er € 55 verzendkosten bij, deze worden apart in rekening gebracht (alleen aflevering in NL)

Beschikbaar via nabestelling

SKU: 64bbb49d8895 Categorie:
Delen

Beschrijving

E-bike Vogue Bakfiets Carry 7

E-bike Vogue Bakfiets Carry 7 is voorzien van een middenmotor. Hierdoor ligt het zwaartepunt van de fiets lager. Dit in combinatie met de twee wielen aan de voorkant zorgt voor een enorm stabiele fiets. Hierdoor fietst deze bakfiets Carry 7 erg gemakkelijk en sportief!

Met de 7 standen van de Shimano versnelling kun je precies je eigen perfecte tempo bepalen.Deze elektrische bakfiets Carry 7 wordt standaard uitgevoerd met een 13 Ah accu waarmee je tot wel 70km ongestoord kunt fietsen. De accu zit in de bagagedrager en is daardoor toegankelijk en makkelijk te verwijderen. Door de naafversnelling is er altijd een stand om heerlijk rustig te fietsen, en dit allemaal vrijwel onderhoudsloos.

De ruime bak voorop (lxbxh: 96x73x40 cm) bevat een bankje voor twee kinderen, inclusief veiligheidsgordels. En is inclusief huif met extra ramen, zodat de kinderen voorin ook niets hoeven te missen!

Vind je deze elektrische bakfiets helemaal top, maar wil je toch iets minder uitgeven? Kijk dan eens naar de Troy of de Mover!

Extra informatie

Merk

Vogue