+31 (0)646 22 35 27 info@reijskids.nl

Jumper Wiebeldier Walvis

14,95

Jumper Wiebeldier Walvis. Wiebeldieren of wiebelbeesten aan een springveer zijn hangende beesten aan een veer en staan vrolijk in de babykamer, kinderkamer, wachtruimtes.

1 op voorraad

SKU: 10.4002 Categorie:
Delen

Beschrijving

Jumper Wiebeldier Walvis

Jumper Wiebeldier Walvis, dit grappige wiebelbeest hang je bijvoorbeeld aan de bijgeleverde veer aan het plafond van de babykamer of kinderkamer, of boven de wieg, box of commode. Ook voor het raam staat deze schattige Walvis erg leuk.

Door de veer zal het wiebeldier bewegen op de luchtstroom en door zachtjes te trekken aan het dier zal deze op en neer gaan veren. Met zijn olijke kopje, schattige kleuren en lieve uitstraling is wiebeldier walvis een vrolijke aanwinst voor elke ruimte waar baby’s, peuters en kleuters komen.

Wiebeldieren zijn zeer geschikt voor thuis en voor kinderdagverblijven, wachtruimtes bij huisarts, ziekenhuizen, tandarts. Je kunt ook enkele wiebeldieren onder en naast elkaar hangen, dan wordt het helemaal een dolle beestenboel! Bovendien geeft dat een beetje een mobile-idee. De beesten (jumpers) deinen zachtjes op en neer en zijn vrolijk gekleurd. Je kind zal het vrolijke gewiebel van dit wiebelende beest keer op keer weer ontzettend leuk vinden en er echt door gefacineerd zijn.

Deze wiebelbeesten of wiebeldieren zijn best wel groot, tussen de 20 en 30 cm. Ze hangen met een eenvoudige makkelijke clip (zie foto) aan een lange springveer. Deze kun je er ook aflaten, dan wordt het wiebeldier een lief vrolijk beestje.

De lange veer wordt bij het wiebelbeest mee geleverd en is met een wiebelbeest eraan ca. 40 cm lang.

Reijs Kids heeft diverse varianten van deze wiebeldieren bijvoorbeeld de wiebel mier, duizendpoot, kogelvis, zebra en draak.