+31 (0)646 22 35 27 info@reijskids.nl

Over ons

Met veel passie en plezier stellen wij ons assortiment dan ook samen. Dit heeft geresulteerd in een prachtige, unieke webshop met een uniek aanbod van mooie kinder producten en speelgoed.

Reijs Kids

Reijs Kids is ontstaan vanuit onze andere winkels Reijs Scooters en Loft16. Reijs Scooters verkoopt en onderhoudt scooters, Loft16 is een webshop op het gebied van woonaccessoires. Voor de inkoop van deze winkels kwamen we vaak heel leuke producten voor kinderen tegen. Loopfietsjes, hobbelpaarden, skippy dieren, traptractoren bijvoorbeeld. Maar ook mooie spaarpotten in de vorm van een scooter, prachtige houten harten voor de kinderkamer, kleurrijke dierenkoppen van Aniwalls (Pomme-pidou). Zoooo leuk dat we dit graag combineren met de andere zaken, we genieten er enorm van.

Wij zijn Theo & Ingrid Reijs. Samen kopen we de producten voor Reijs Kids in. Daarnaast hebben wij een scooterwinkel, Reijs Scooters, te Herpen. Hier staat een kleine collectie gepresenteerd van de producten uit de webshop van Reijs Kids. Wil je alle producten zien? Dat kan. Kom naar Herpen of naar onze showroom in woonmall Living for All te Uden. Living for All is 7 dagen per week geopend! Ben je specifiek op zoek naar iets? Bel dan voor alle zekerheid even, je bereikt ons op 0646 22 35 27 of info@reijskids.nl

Delen