Houten loopwagen De Flink zelfbouwpakket
Click here to edit the introduction of your "Welcome Page". This is the first page a visitor will see when coming to your website.
Click here to add your own content to this page. You can use the toolbar at the bottom of this page to add extra content in this description field - or you can use the "Add paragraph" and "Add image buttons" above to insert extra content to this page. To change the page image, you can double click on it. To remove a field, just delete its content. You can restore a field easily by clicking on the Page Properties button above.
Nieuwe producten
 

Driewieler loopfiets Tiny Tot roze

 

Houten loopwagen Flink

 

Hippyskippy grijs konijn dierenskippy - konijnenskippybaly

 

Kinderfeets houten poppenwagen

 

Balansbord naturel van Kinderfeets

 

Kinderfeets houten bakfiets blauw

Online speelgoedwinkel: het leukste kinderspeelgoed tot 6 jaar

Online speelgoedwinkel met het leukste kinderspeelgoed tot 6 jaar. Kidsstore met kinderspeelgoed: traptractoren, loopfietsen, dieren skippy, kinderfietsjes

Reijs Kids is een speelgoedwinkel met het leukste online kinderspeelgoed tot 6 jaar. Kids store met online en winkel kinderspeelgoed voor binnen en buiten. De leukste traptractoren, loopfietsen, dieren skippy ballen, hobbelpaarden en meer!

Reijs Kids, de leukste online speelgoedwinkel en webshop voor kids, ouders, ooms en tantes en natuurlijk opa's en oma's. Onze speelgoedwinkels vind je in Herpen en Uden, maar voornamelijk online.

Wij hebben alvast prachtige producten voor je uitgezocht!

In deze online speelgoedwinkel vind je leerzaam, leuk en kleurrijk speelgoed voor je kind voor binnen en buiten. Rollend materiaal zoals loopfietsjes en traptractoren voor kinderen tot een jaar of 6. En worden ze wat groter dan ook nog kunnen ze bij Reijs Kids terecht want we helpen ze graag een handje bij een trendy inrichting van hun kinderkamer.

Reijs Kids heeft een divers assortiment. Denk bijvoorbeeld aan hippy skippy dierenskippyballen, vrolijk beschilderde dierenkoppen voor aan de muur, loopfietsen van Kinderfeets, dromenvangers om lekker en zorgeloos te slapen, plaids om over je stoel of bed te gooien en mooie spaarpotten.

 

Loopfietsen van Kinderfeets

Kinderloopfiets van KinderfeetsHouten kinderloopfietsen van het gerenommeerde merk Kinderfeets hebben een lage instap, kunnen geen lekke band krijgen, zijn in hoogte verstelbaar en hebben een veiligheidshandvatten. Kinderfeets zijn gemaakt van duurzaam berkenhout. De frames zijn afgewerkt met schoolbordverf, dat wordt dus een lustige krijt-bende waar je kind zijn of haar creativiteit ook nog eens lekker op kwijt kan. Daarbij zijn de Kinderfeets loopfietsen mooi en groeien ze mee met je kind. Redenen genoeg om voor dit prachtige merk te kiezen!

De naam, Kinderfeets, is afgeleid van het Nederlandse woord fiets en het Engelse woord voor voeten (feet). Kinderfeets is een stevige houten loopfiets die is ontworpen om de overgang naar een fiets met pedalen makkelijk te maken voor je peuter.

 

 

Traptractor en looptractor van Rolly Toys

Rolly Toys traptractor looptractorRolly Toys zijn al tientallen jaren een begrip als het gaat om traptractoren, traptrekkers, looptractoren en looptrekkers. Bij ons voordelig online de populairste traptractoren, traptrekkers, looptractoren en looptrekkers. 

Dit Duitse merk is de onbetwiste wereldleider op het gebied van rollend buitenspeelgoed.
Kinderen zijn er dol op en vinden het geweldig om heerlijk buiten te spelen met dit degelijke kinder speelgoed!
Ouders zijn er dol op omdat de traptractoren en looptractors 100% betrouwbaar zijn en vele jaren lang meegaan.

 

               

Hippy Skippy

Hippy Skippy dierenskippy skippyballenHeb je ze al gezien, die grappige HippySkippy skippyballen in de vorm van een dier waar de kinderen vrolijk op rond springen? Dat doet je meteen terugdenken aan vroeger, die 'goeie ouwe tijd', toen je zelf op een skippybal rondsprong en daar zo veel lol mee had. En waarbij je, zonder dat je het wist, werkte aan je conditie, uithoudingsvermogen en andere vaardigheden! 

De Hippy Skippy dierenskippy heeft niet alleen een hoog fungehalte maar helpt ook bij de ontwikkeling van je kind. Je kind leert alle spieren ontdekken en gebruiken bij het afzetten, huppen, vasthouden, balanceren en het samenspel van ogen en handen. 

 

 

Dierenkoppen van Aniwalls by Pomme-pidou

Dierenkoppen van Aniwalls by Pomme-PidouAniwalls van Pomme-Pidou – kleurrijke dierenkoppen voor de babykamer, kinderkamer, buiten. Kortom, voor elke muur.
Deze vrolijk gekleurde wilde dierenkoppen doen het erg goed bij de baby-shower, als kraamcadeau of zomaar een cadeau voor jezelf of een ander. Ook in je woonkamer, toilet of op je terras zijn deze Aniwall dierenkoppen van Pomme-Pidou een echte blikvanger en originele wanddecoratie.

De koppen zijn vorstbestendig en kunnen zowel binnen als buiten worden opgehangen.

De dierenkoppen serie Aniwalls is verkrijgbaar in 5 diersoorten: zebra Ziggy, hert Nelson, olifant Jim, giraf Maddy en neushoorn ofwel rhino Lola.

 

 

Wiebeldieren

Wiebeldieren van Mertex voor bijvoorbeeld boven de wiegGrappige wiebelbeesten voor aan het plafond van de babykamer of kinderkamer, of boven de wieg, box of commode.
Ook voor het raam staan deze wiebeldieren fantastisch.

Wiebeldieren zijn een aanwinst voor elke ruimte waar kinderen komen en al helemaal als ze een beetje angstig zijn, zoals bij de tandarts, huisarts of ziekenhuis. Door de zachte bewegingen en vrolijke kleuren worden ze afgeleid van hun angst. Ook leuk voor kinderdagverblijven.

Deze wiebelbeesten of wiebeldieren, ook wel jumpers genoemd, zijn tussen de 20 en 30 cm groot en hangen aan een lange springveer.

 

 
   Nederland  België
 Pakket

 € 6,95

Gratis vanaf € 49,50

 € 9,25

Gratis vanaf € 75,00

 Cargo    

 

Kinderfietsen

 

Hobbelpaarden, hobbelezels, hobbelhonden

Hobbelpaarden, hobbelezels en hobbelhonden. Zachte pluchen hobbel ezels en hobbel honden van Les Amis Kaloo. Houten hobbel paarden of schommel paarden in verschillende kleuren en hoogtes. Schommelpaarden om op te zitten of als decoratie.

Trendy kinderkamer

 

Kraamcadeautjes, andere kadootjes en gifts

 

Spaarpotten