Bio Knuffeldier Konijn

Sigikid
RK 38804
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Bio Knuffeldier Konijn - Konijn gemaakt van organische materialen en gevuld met 100% scheerwol. Uit de nieuwe collectie Pure and Natural van Sigikid. Deze knuffels zijn nostalgisch, simplistisch en enorm verantwoord! Dit lieve konijn meet 41 x 8 x 12 cm.

Bio Knuffeldier Konijn

Bio Knuffeldier Konijn, schattig konijn uit de Pure and natural collectie. Door zijn kleur in een natuurlijke tint, en zijn slungelige ledematen is dit konijntje enorm aandoenlijk. Net als bij de andere dieren uit deze collectie zijn zijn mond en ogen slechts geborduurd. Hierdoor zijn ze simplistisch en hebben ze bijna iets nostalgisch, maar ze zijn allemaal mooi in hun eenvoud.
Alle knuffeldieren uit deze collectie van Sigikid zijn gemaakt van 100% gecertificeerd organisch katoen en gevuld met 100% scheerwol. Dit organische katoen is beschildert en bedrukt met onschadelijke stoffen voor zowel mens als milieu. Hierdoor zijn ze niet alleen leuk om mee te knuffelen, maar ook enorm verantwoord. 
Dit lieve konijn meet 41 x 8 x 12 cm.

Geschikt voor machinewas. Gebruik een speciaal programma voor wol of delicate was, met een maximaal watertemperatuur van 30° Celsius. Centrifugeer op lagere toeren

Niet geschikt voor chemische reiniging bij de stomerij. Gebruik zelf thuis ook geen vlekkenverwijderaar, aangezien de in de kleding gebruikte stof hier niet tegen bestand is

Geen (chloor)bleekmiddel gebruiken; daar is de kleding niet tegen bestand

Dit kledingstuk is er niet tegen bestand om in de wasdroger gedaan te worden

Dit kledingstuk niet strijken, omdat dit tot schade kan leiden

Model: Knuffel
Grootte: 41 x 8 x 12 cm
Materiaal: 100% gecertificeerd biologisch katoen
Vulling: 100% scheerwol