Bio Knuffeldier Vos

Sigikid
RK 38781
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Bio Knuffeldier Vos - Gemaakt en gekleurd met organische materialen van Sigikid. Deze knuffels zijn naast milieuvriendelijk ook erg kindvriendelijk! Ze zijn bijvoorbeeld hartstikke zacht en enorm lekker om mee te knuffelen. Deze vos meet 40 x 12 x 12 cm.

Bio Knuffeldier Vos

Bio Knuffeldier Vos is gemaakt van gecertificeerd organisch gekweekt katoen en gevuld met 100% schapenwol. Het katoen is beschildert en bedrukt met stoffen die niet schadelijk zijn voor het kind of het milieu. Door het organische katoen voelen de knuffels uit deze serie heerlijk zacht aan, en zijn ze heerlijk om mee te kroelen.
De dieren zijn allemaal mooi in hun eenvoud. Zo zijn ze uitgevoerd in prachtige natuurlijke tinten en zijn hun monden en oogjes slechts geborduurd. Daardoor krijgen ze juist dat unieke simplistische en nostalgische uiterlijk.
Al deze knuffeldieren, die zo uit een kinderlijke fantasie zouden kunnen komen, zorgen voor een leuke beestenboel!
Deze slungelige grappige vos meet 40 x 12 x 12 cm.

Geschikt voor machinewas. Gebruik een speciaal programma voor wol of delicate was, met een maximaal watertemperatuur van 30° Celsius. Centrifugeer op lagere toeren

Niet geschikt voor chemische reiniging bij de stomerij. Gebruik zelf thuis ook geen vlekkenverwijderaar, aangezien de in de kleding gebruikte stof hier niet tegen bestand is

Geen (chloor)bleekmiddel gebruiken; daar is de kleding niet tegen bestand

Dit kledingstuk is er niet tegen bestand om in de wasdroger gedaan te worden

Dit kledingstuk niet strijken, omdat dit tot schade kan leiden

Model: Knuffel
Grootte: 40 x 12 x 12 cm
Materiaal: 100% gecertificeerd biologisch katoen
Vulling: 100% scheerwol