Aligatissimo Beasts krokodillenknuffel

Sigikid
RK 38809
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Aligatissimo Beasts krokodillenknuffel - Knuffel uit de Beasts collectie van Sigikid. Deze beasts hebben allemaal hun eigen verhaal en hun eigen karakter. Door dit karakter is het extra leuk om ze weg te geven!
Aligatissimo is gemaakt en gevuld met 100% polyesterwatten en meet 25 x 33 x 28cm. 

Aligatissimo Beasts krokodillenknuffel

Aligatissimo Beasts krokodillenknuffel werkt als lastige incasseerder bij het Law Office van Metusa Leo, waar hij verantwoordelijk is voor de speciale gevallen. Zijn grootste vangst was toen hij Butter Fatter die in de Rat Factory werkt een 'kaas-lening' van €500,- af te nemen. Deze lening vormt vandaag de dag de basis voor het opgezette bedrijf.
Aligatissimo is een inwoner van BeastsTown. In deze stad wonen allerlei gekke en aparte dieren. Deze dieren hebben allemaal hun eigen verhaal en hun eigen karakter. Daardoor hebben ze soms wel eens wat weg van mensen. Hoe leuk is het dan om zo'n knuffel cadeau te doen aan een van deze mensen?!


Aligatissimo is gemaakt en gevuld met 100% polyesterwatten en meet 25 x 33 x 28cm. 

Geschikt voor machinewas. Gebruik een speciaal programma voor wol of delicate was, met een maximaal watertemperatuur van 30° Celsius. Centrifugeer op lagere toeren

Niet geschikt voor chemische reiniging bij de stomerij. Gebruik zelf thuis ook geen vlekkenverwijderaar, aangezien de in de kleding gebruikte stof hier niet tegen bestand is

Geen (chloor)bleekmiddel gebruiken; daar is de kleding niet tegen bestand

Dit kledingstuk is er niet tegen bestand om in de wasdroger gedaan te worden

Dit kledingstuk niet strijken, omdat dit tot schade kan leiden

Model: Knuffel
Grootte: 25 x 33 x 28cm
Materiaal: Polyester
Vulling: 100% Polyesterwatten