Mon Key Beasts apenknuffel

SYM
RK 38741
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Mon Key Beasts apenknuffel - Aapje uit de Beasts collectie van Sigikid. Dit succesvolle aapje woont in BeastsTown. Net als iedereen daar heeft hij dus zijn eigen verhaal en karakteristieke trekjes. Dit maakt de Beasts extra leuk om te geven!
Gemaakt van 40% acryl, 40% polyester en 20% katoen. Hij meet 40 x 14 x 14cm.

Mon Key Beasts apenknuffel

Mon Key Beasts apenknuffel is een in zichzelf gekeerde orang oetan. Hij is vroeger verstoten door zijn adoptiegezin van krankzinnige makaken. Maar heeft zijn leven volledig omgedraaid en heeft nu een succesvolle website: 'beastbooblebook.com'. Daarmee behoort hij tot de succesvolle jonge generatie van BeastsTown. Het is dan ook niet gek dat de meeste dieren in BeastsTown hem alleen kennen onder zijn bijnaam "Brother Big".
Mon Key is een aapje dat woont in BeastsTown. Net als alle andere dieren in dit gekke plaatsje heeft Mon Key zijn eigen verhaal, karaktertrekjes en uiterlijk. Al deze dieren krijgen hierdoor een eigen persoonlijkheid. Dit maakt de knuffels extra leuk om aan iemand te geven (bijvoorbeeld aan iemand met dezelfde trekjes). 

Mon Key is gemaakt van 40% acryl, 40% polyester, 20% katoen en gevuld met 100% polyesterwatten. Hij meet 40 x 14 x 14cm.

Geschikt voor machinewas. Gebruik een speciaal programma voor wol of delicate was, met een maximaal watertemperatuur van 30° Celsius. Centrifugeer op lagere toeren

Niet geschikt voor chemische reiniging bij de stomerij. Gebruik zelf thuis ook geen vlekkenverwijderaar, aangezien de in de kleding gebruikte stof hier niet tegen bestand is

Geen (chloor)bleekmiddel gebruiken; daar is de kleding niet tegen bestand

Dit kledingstuk is er niet tegen bestand om in de wasdroger gedaan te worden

Dit kledingstuk niet strijken, omdat dit tot schade kan leiden

Model: Knuffel
Grootte: 40 x 14 x 14cm
Materiaal: 40% acryl, 40% polyester en 20% katoen
Vulling: 100% Polyesterwatten