Mutt Mutty Beasts hondenknuffel

Sigikid
RK 38535
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Mutt Mutty Beasts hondenknuffel - Hondenknuffel uit de collectie Beasts van Sigikid. Een lieve hondenknuffel met haar eigen verhaal, en daardoor nog leuker om te geven!
Ze is gemaakt en gevuld met 100% polyester en meet 23 x 20 x 13 cm.

Mutt Mutty Beasts hondenknuffel

Mutt Mutty Beasts hondenknuffel werd jarenlang vertroeteld en verwend door haar steenrijke eigenaresse uit New York. Toen deze stierf van ouderdom liet ze deze niet helemaal rasechte terriër een fortuin na. Maar liefde is niet te koop, daarom heeft Mutt Mutty al het geld gedoneerd aan goede doelen. En is ze nu op zoek naar een nieuwe uitdaging, zoals gezinshond, kindervervangster of in een verpleeghuis. Ze is immers geen puppy meer, maar nog altijd even snoezig!
Mutt Mutty heeft net als alle andere knuffels uit de collectie Beasts van Sigikid haar eigen verhaal. Hierdoor krijgt ze bijna iets menselijks. Dit verhaal maakt de knuffels persoonlijker en nog leuker om cadeau te doen!
Ze is gemaakt en gevuld met 100% polyester en meet 23 x 20 x 13 cm.

Geschikt voor machinewas. Gebruik een speciaal programma voor wol of delicate was, met een maximaal watertemperatuur van 30° Celsius. Centrifugeer op lagere toeren

Niet geschikt voor chemische reiniging bij de stomerij. Gebruik zelf thuis ook geen vlekkenverwijderaar, aangezien de in de kleding gebruikte stof hier niet tegen bestand is

Geen (chloor)bleekmiddel gebruiken; daar is de kleding niet tegen bestand

Dit kledingstuk is er niet tegen bestand om in de wasdroger gedaan te worden

Dit kledingstuk niet strijken, omdat dit tot schade kan leiden

Model: Knuffel
Grootte: 23 x 20 x 13 cm
Materiaal: 100% Polyester
Vulling: 100% Polyesterwatten