Müsli Maus Beasts muizenknuffel

Sigikid
RK 38483
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Müsli Maus Beasts muizenknuffel - Schattige muizenknuffel van Sigikid. De Beasts van Sigikid hebben elk hun eigen verhaal, hierdoor worden ze bijna menselijk. Dit maakt ze extra leuk om cadeau te doen!
Gemaakt van 72% viscose, 28% wol en gevuld met 100% polyesterwatten. Ze meet 20 x 19 x 13 cm.

Müsli Maus Beasts muizenknuffel

Müsli Maus Beasts muizenknuffel, heeft als ontbijt het liefst een kom met een mix van granen. En als avondeten een lekkere bak salade met verse kruiden. Als tussendoortje snoept Müsli, zoals het een muis betaamt, lekker van een sterk stuk Apenzeller of Gouda. Dit alles natuurlijk organisch!
Müsli groeide op in een kleine biologische winkel in Berlijn op Prenzlauer Berg. Hier deed hij zijn best om iedereen te enthousiasmeren voor gezond eten. Maar heel af en toe trakteert zelfs deze muis zich op een stukje chocolade, soulfood!
Müsli Maus is een knuffel van Sigikid, uit de zogenaamde Beasts collectie. Dit zijn allemaal leuke en lieve knuffeldieren die elk wat meegemaakt hebben. Hierdoor hebben ze een bijna menselijk voorkomen. Daardoor zijn ze dan weer extra leuk om cadeau te doen!
Dit schattige muisje is gemaakt van 72% viscose, 28% wol en gevuld met 100% polyesterwatten. Ze meet 20 x 19 x 13 cm.

Geschikt voor machinewas. Gebruik een speciaal programma voor wol of delicate was, met een maximaal watertemperatuur van 30° Celsius. Centrifugeer op lagere toeren

Niet geschikt voor chemische reiniging bij de stomerij. Gebruik zelf thuis ook geen vlekkenverwijderaar, aangezien de in de kleding gebruikte stof hier niet tegen bestand is

Geen (chloor)bleekmiddel gebruiken; daar is de kleding niet tegen bestand

Dit kledingstuk is er niet tegen bestand om in de wasdroger gedaan te worden

Dit kledingstuk niet strijken, omdat dit tot schade kan leiden

Model: Knuffel
Grootte: 20 x 19 x 13 cm
Materiaal: 72% viscose, 28% wol
Vulling: 100% Polyesterwatten