Never Let You Go Beasts Vos en Eend

Sigikid
RK 38361
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Never Let You Go Beasts Vos en Eend - Onafscheidelijke vos en eend. Deze beesten komen uit BeastsTown, dit zijn allemaal leuke knuffels met hun eigen verhaal en personage. Hierdoor zijn ze extra leuk om te geven
Gemaakt van 47% viscose, 53% katoen en gevuld met 100% polyesterwatten
21 x 16 x 15cm.

Never Let You Go Beasts Vos en Eend

Never Let You Go Beasts Vos en Eend, deze vos stal jaren geleden het zondagsgebraad van de gedekte tafel van een heks. De heks was daardoor zo boos dat ze de vos verloekte. Sindsdien zit hij vast aan deze eend uit de dorpsvijver, en zijn ze letterlijk onafscheidelijk. Helaas voor de vos heeft de nabijheid van deze eend wel zijn eetlust voorgoed verpest.
Deze vos en eend komen uit de collectie Beasts van Sigikid. Beasts zijn allemaal leuke en grappige knuffels uit het dorpje BeastsTown. Alle dieren uit dit dorpje hebben hun eigen grappige verhaal, waardoor ze helemaal een eigen personage vormen.
De knuffel is gemaakt van 47% viscose, 53% katoen en gevuld met 100% polyesterwatten. De grootte van de knuffel is 21 x 16 x 15cm.

Niet wassen, en zelfs niet laten weken in water

Niet geschikt voor chemische reiniging bij de stomerij. Gebruik zelf thuis ook geen vlekkenverwijderaar, aangezien de in de kleding gebruikte stof hier niet tegen bestand is

Geen (chloor)bleekmiddel gebruiken; daar is de kleding niet tegen bestand

Dit kledingstuk is er niet tegen bestand om in de wasdroger gedaan te worden

Dit kledingstuk niet strijken, omdat dit tot schade kan leiden

Model Knuffel
Grootte 21 x 16 x 15cm
Materiaal Microvezel en pluche
Vulling 100% Polyesterwatten