Bonsai Bear Klein Beasts Berenknuffel

Sigikid
RK 38128
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Bonsai Bear Klein Beasts Berenknuffel - Leuke teddybeer van Sigikid. Uit de collectie Beasts van Sigikid, elk knuffels met hun eigen verhaal. Hierdoor zijn ze extra herkenbaar en nóg leuker om cadeau te doen.
Gemaakt van 77% Acryl en 23% Polyester en is 20 x 15 x 15cm.

Bonsai Bear Klein Beasts Berenknuffel

Bonsai Bear Klein Beasts Berenknuffel, werd geboren 5 weken voordat zijn moeder uitgerekend was, kerngezond, maar veel te klein. Zelfs een speciaal opgezet moeder-kind kuuroord ergens in de Rocky Mountains mocht niet baten. Hij zal nooit zo sterk worden als zijn broers en zussen. Maar wat maakt het ook uit, want terwijl de rest gaat vissen knuffelt Bonsai Bear liever met zijn moeder. Hij is tot op de dag van vandaag verzot op knuffelen, en als je een goede vriend wil hebben hoef je hem alleen achter zijn oren te krabbelen. Dan zal hij er voor je zijn en is hij een vriend voor het leven!
De leuke Bonsai Bear is natuurlijk al een klein beertje, maar hij is er nu ook in de nóg kleinere versie! Zodat hij altijd overal mee naartoen kan.

Bonsai Bear is een leuke teddybeer uit de collectie Beasts van Sigikid. Beasts komen uit Beaststown en hebben elk hun eigen verhaal en trekjes! Hierdoor lijken ze soms heel erg op personen die je kent. Daarom zijn ze extra leuk om cadeau te doen!
Bonsai bear is gemaakt van 77% Acryl en 23% Polyester en is 20 x 15 x 15cm.

 Alleen met de hand wassen, dus niet in de wasmachine

 Niet geschikt voor chemische reiniging bij de stomerij. Gebruik zelf thuis ook geen vlekkenverwijderaar, aangezien de in de kleding gebruikte stof hier niet tegen bestand is

 Geen (chloor)bleekmiddel gebruiken; daar is de kleding niet tegen bestand

 Dit kledingstuk is er niet tegen bestand om in de wasdroger gedaan te worden

 Dit kledingstuk niet strijken, omdat dit tot schade kan leiden

Model Knuffel
Grootte 37 x 17 x 21cm
Materiaal Microvezel en pluche
Vulling 100% Polyesterwatten