Paul Platt Beasts Kattenknuffel

Sigikid
RK 38058
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Paul Platt Beasts Kattenknuffel. Schattige poezenknuffel uit de Collectie Beasts van SIgikid. Alle dieren uit de Beasts collectie hebben een eigen verhaal, en zijn daarom extra leuk om te geven!
Gemaakt van microvezel en pluche, en gevuld met 100% polyesterwatten. Hij meet daarnaast 35 x 12 x 13.

Paul Platt Beasts Kattenknuffel

Paul Platt Beasts Kattenknuffel, met zijn ongewone Asanas schudde hij de yogawereld op. Want in plaats van het begroeten van de zon, beoefent Paul Platt de "Ode aan het ingeblikte voedsel". En hij zorgde voor veel sensatie onder yogi's dankzij zijn oefening "Platte hond" (die hij uitvoert op de foto) welke hij tijdens een Indiase ashram voordeed. Het leven als goeroe is uiteraard diep ontspannen, maar eenzaam. Paul sluit je graag in zijn armen, en tovert daarbij een blije glimlach op je gezicht!
Paul Platt is een leuke kat uit de Beasts collectie van Sigikid. Dit zijn allemaal leuke en lieve dierenknuffels met hun eigen verhaal! Door dit eigen verhaal kunnen ze wel eens wat weg hebben van bekenden, daardoor zijn ze extra leuk om te geven!
Deze schattige poezenknuffel is gemaakt van microvezel en pluche, en gevuld met 100% polyesterwatten. Hij meet daarnaast 35 x 12 x 13.

Geschikt voor machinewas. Gebruik een speciaal programma voor wol of delicate was, met een maximaal watertemperatuur van 30° Celsius. Centrifugeer op lagere toeren

Niet geschikt voor chemische reiniging bij de stomerij. Gebruik zelf thuis ook geen vlekkenverwijderaar, aangezien de in de kleding gebruikte stof hier niet tegen bestand is

Geen (chloor)bleekmiddel gebruiken; daar is de kleding niet tegen bestand

Dit kledingstuk is er niet tegen bestand om in de wasdroger gedaan te worden

Dit kledingstuk niet strijken, omdat dit tot schade kan leiden

Model Knuffel
Grootte 35 x 12 x 13cm
Materiaal Microvezel en pluche
Vulling 100% Polyesterwatten