Cat Macchiato Beasts Kattenknuffel

Sigikid
RK 38057
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Cat Macchiato Beasts Kattenknuffel - Schattige knuffel van een kat. Leuke knuffel uit de beasts collectie van Sigikid. Dit zijn leuke en grappige knuffels met elk hun eigen verhaal!
Gemaakt van microvezel en pluche, en gevuld met 100% polyesterwatten. Ze meet daarnaast 32 x 12 x 12.

Cat Macchiato Beasts Kattenknuffel

Cat Macchiato Beasts Kattenknuffel, ooit opgegroeid in een espresso bar bij Verona, had de ambitie Hollywood te veroveren. Ze vertrok uit Italië om haar droom werkelijkheid te laten worden. Hierdoor belandde ze op auditie voor een remake van "De katten van de hete zinken daken", en kwam zo terecht op de bank bij Gattino Visconti. Nu heeft ze dit drukke leven achter haar gelaten en geniet ze vooral van liefde, liefde die jíj haar mag geven.
Dit schattige poesje komt uit de collectie Beasts van Sigikid, dit zijn allemaal leuke en lieve dieren met een verhaal. Ze hebben allemaal hun eigen leuke naam en trekjes. Welke ook wel eens van toepassing zouden kunnen zijn op mensen die jij kent. Daardoor is het extra leuk om aan hun te schenken!
Cat Macchiato is gemaakt van microvezel en pluche, en gevuld met 100% polyesterwatten. Ze meet daarnaast 32 x 12 x 12.

Geschikt voor machinewas. Gebruik een speciaal programma voor wol of delicate was, met een maximaal watertemperatuur van 30° Celsius. Centrifugeer op lagere toeren

Niet geschikt voor chemische reiniging bij de stomerij. Gebruik zelf thuis ook geen vlekkenverwijderaar, aangezien de in de kleding gebruikte stof hier niet tegen bestand is

Geen (chloor)bleekmiddel gebruiken; daar is de kleding niet tegen bestand

Dit kledingstuk is er niet tegen bestand om in de wasdroger gedaan te worden

Dit kledingstuk niet strijken, omdat dit tot schade kan leiden

Model Knuffel
Grootte 32 x 12 x 12cm
Materiaal Microvezel en pluche
Vulling 100% Polyesterwatten