Metusa Leo Beasts Leeuwenknuffel

Sigikid
RK 38056
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Metusa Leo Beasts Leeuwenknuffel - Stoere knuffel van een leeuw.
Alle knuffels uit de beasts collectie van Sigikid hebben een verhaal, en zijn daarom extra leuk om cadeau te doen!
gemaakt van microvezel en pluche, en gevuld met 100% polyesterwatten. Metusa Leo meet 33 x 18 x 17cm.

Metusa Leo Beasts Leeuwenknuffel

Metusa Leo Beasts Leeuwenknuffel, sinds Metusa Leo 110 is geworden doet hij het rustiger aan. Brullen laat hij liever aan de jongere leeuwen over.  Hierom is hij aangesloten bij een juridische praktijk als bemiddelaar. Bij ruziënde collega's, geliefden of zakenpartners weet deze stoere leeuw altijd goed te bemiddelen, en de rust te bewaren. Maar na zo'n lange dag werk is hij natuurlijk moe en smacht hij naar liefde en genegenheid. En er is maar één persoon die dat in de juiste mate aan hem kan geven, jij!
Metusa Leo is en leeuwenknuffel uit de collectie Beasts van Sigikid. Dit zijn allemaal knuffels met een verhaal, eigen naam en trekjes. Daardoor zijn ze extra leuk om te geven, want misschien herken je die trekjes of naam wel bij vrienden of collega's!

Deze prachtige leeuw is gemaakt van microvezel en pluche, en gevuld met 100% polyesterwatten. Metusa Leo meet 33 x 18 x 17cm.

Geschikt voor machinewas. Gebruik een speciaal programma voor wol of delicate was, met een maximaal watertemperatuur van 30° Celsius. Centrifugeer op lagere toeren

Niet geschikt voor chemische reiniging bij de stomerij. Gebruik zelf thuis ook geen vlekkenverwijderaar, aangezien de in de kleding gebruikte stof hier niet tegen bestand is

Geen (chloor)bleekmiddel gebruiken; daar is de kleding niet tegen bestand

Dit kledingstuk is er niet tegen bestand om in de wasdroger gedaan te worden

Dit kledingstuk niet strijken, omdat dit tot schade kan leiden

Model Knuffel
Grootte 33 x 18 x 17cm
Materiaal Microvezel en pluche
Vulling 100% Polyesterwatten