Ach Good Beasts Berenknuffel

Sigikid
RK 37730
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Ach Good Beasts Berenknuffel - Schattige teddybeer uit de Beasts collectie van Sigikid. Dieren uit deze beastcollectie hebben allemaal hun eigen verhaal en trekjes.
De buitenkant van de beer is gemaakt van  87% Modacryl en 13% Polyester. De vulling is van 100% polyester watten. Deze teddybeer meet 36 x 13 x 13cm.

Ach Good Beasts Berenknuffel

Ach Good Beasts Berenknuffel, schattige teddybeer uit de Beasts collectie van Sigikid. Het is maar een klein beestje, en dus kijkt deze teddybeer altijd tegen je op  en mag jíj hem leiden. Hij is overal voor in, en wil overal mee naartoe. De Beasts collectie van Sigikid bestaat uit allemaal knuffels met een eigen naam, verhaal en hun eigen trekjes. Ze hebben bijna iets menselijks, en juist daarom zijn ze zo leuk. De beasts zijn ook erg leuk als geschenk, want misschien vertonen ze wel gelijkenis met die vriend, collega of baas!
De buitenkant van de beer is gemaakt van  87% Modacryl en13%  Polyester. De vulling is van 100% polyester watten. Deze teddybeer meet 36 x 13 x 13cm.

Geschikt voor machinewas. Gebruik een speciaal programma voor wol of delicate was, met een maximaal watertemperatuur van 30° Celsius. Centrifugeer op lagere toeren

Niet geschikt voor chemische reiniging bij de stomerij. Gebruik zelf thuis ook geen vlekkenverwijderaar, aangezien de in de kleding gebruikte stof hier niet tegen bestand is

Geen (chloor)bleekmiddel gebruiken; daar is de kleding niet tegen bestand

Dit kledingstuk is er niet tegen bestand om in de wasdroger gedaan te worden

Dit kledingstuk niet strijken, omdat dit tot schade kan leiden

Model Knuffel
Grootte 36 x 13 x 13
Materiaal 87% Modacryl, 13%  Polyester.
Vulling 100% Polyesterwatten