I Mog Di Beasts muizenknuffel

Sigikid
RK 37704
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

I Mog Di Beasts muizenknuffel - Schattige muizenknuffel met ruige vacht. De I Mog Di komt uit de Beasts collectie van Sigikid, leuke en schattige knuffels uit 'BeastTown'.
Deze muizenknuffel is gemaakt van pluche, met een polyesterwatten vulling en is dus heerlijk zacht. En hij is 32 x 8 x 11cm groot.

I Mog Di Beasts muizenknuffel

I Mog Di Beasts muizenknuffel, een lief klein muisje! Hij komt uit de Beast collectie van Sigikid, grappige en leuke knuffels uit 'BeastsTown'. Dit schattige muisje is geen conventionele knuffel, maar wijkt af van de norm door zijn mooie ruige witte vacht. Hij is heerlijk zacht en is ieders nieuwe beste vriend! Wanneer je deze muis ziet is het bijna onmogelijk om hem geen hele dikke knuffel te geven. De eerste woorden die naar binnen schieten als je dit muisje ziet is "I mog Di", wat duits (in een bavariaans dialect) is voor "Ik hou van jou"
Deze muizenknuffel is gemaakt van pluche, met een polyesterwatten vulling en is dus heerlijk zacht. En hij is 32 x 8 x 11cm groot.

Geschikt voor machinewas. Gebruik een speciaal programma voor wol of delicate was, met een maximaal watertemperatuur van 30° Celsius. Centrifugeer op lagere toeren

Niet geschikt voor chemische reiniging bij de stomerij. Gebruik zelf thuis ook geen vlekkenverwijderaar, aangezien de in de kleding gebruikte stof hier niet tegen bestand is

Geen (chloor)bleekmiddel gebruiken; daar is de kleding niet tegen bestand

Dit kledingstuk is er niet tegen bestand om in de wasdroger gedaan te worden

Dit kledingstuk niet strijken, omdat dit tot schade kan leiden

Model Knuffel
Grootte 32 x 8 x 11cm
Materiaal 87% Modacryl, 13% Polyester
Vulling Polyesterwatten