Hippyskippy hert dierenskippy - hertenskippybal

RK 12.004
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Hippyskippy hert dierenskippy - hertenskippybal
HippySkippy skippybal in de vorm van een hert. Hippy Skippy is een eigentijdse hippe skippybal. Een Hippy Skippy skippydier zorgt voor veel speelplezier!
Verkrijgbaar in rood, roze en groen!

Hippyskippy hert dierenskippy - hertenskippybal

Hippyskippy hert dierenskippy - hertenskippybal. De springdieren van hippyskippy zijn een moderne kijk op de skippybal. Want wat is er nou leuker, zo'n saaie bal of jouw lievelingsdier in jouw lievelingskleur! Dit springhert is er niet in saaie kleuren, het hert is verkrijgbaar in rood, roze of groen. Altijd lekker opvallend springen dus, waarbij je, zonder dat je het door hebt,  ook nog heel gezond bezig bent.  Je werkt aan het verkrijgen en stimuleren van een aantal vaardigheden en je uithoudingsvermogen!

De HippySkippy skippyballen zijn namelijk niet alleen heel erg mooi en leuk, maar ook goed voor de ontwikkeling van je kind! Je kind leert alle spieren ontdekken en gebruiken bij het afzetten, huppen, vasthouden, balanceren en het samenspel van ogen en handen.

Merk: Mertex
Materiaal: PVC
Kleur: -Rood
-Roze
-Groen
Lengte: 62 cm
Breedte: 30 cm
Hoogte: 52 cm
Aanbevolen leeftijd: 3 - 8 jaar
Keurmerk: CE (dit betekent dat het product voldoet aan de daarvoor geldende regels binnen de Europese Economische Ruimte. CE staat voor Conformité Européenne)