Hond Balloondog

Niloc Pagen
L16 AR-NP15004 M MC
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Balloondog is een kunstobject van Niloc Pagen. Van deze vrolijk gekleurde multicolor ronde hond van kunsthars word je vanzelf vrolijk.

Hond Balloondog is ontworpen door Niloc Pagen.

Van deze vrolijk gekleurde strak vormgegeven hond van kunsthars word je vanzelf vrolijk. De hond lijkt gemaakt te zijn uit een aantal ballonnen. Het is kunst, het is grappig, vrolijk, bijzonder en het is eigenwijs. Van de kunstbeelden van Niloc Pagen (spreek uit als nielok paagen, het is gewoon op z'n Nederlands) worden wij in ieder geval erg blij.

Balloondog is gemaakt van kunsthars. Het beeld is gekleurd in diverse vrolijke kleuren met verschillende prints. Het beeldje heeft grappige details en is erg leuk om cadeau te geven aan familie, vrienden of jezelf!

 

 

Niloc Pagen (spreek uit als "Nielok Paagen")  is een Limburger, geboren in 1960 te Heerlen. Het grootste gedeelte van zijn leven heeft hij doorgebracht in het buitenland. Geïnspireerd door verschillende culturen en pop-art, maakt hij kleurrijke kunstobjecten van kunsthars.

Met zijn vrolijke, kleurrijke en moderne kunstwerken brengt Niloc met een knipoog de glimlach van het leven naar zijn publiek. De kunstbeelden van Niloc Pagen zijn allen handgeschilderd en gesigneerd. Zijn objecten met uitgesproken vormen en kleuren geven veel energie en plezier.

Kunstenaar: Niloc Pagen
Materiaal:

Kunsthars

Kleur:

Vrolijke multicolor

Lengte: 35 cm
Breedte: 12 cm
Hoogte:

27 cm