On special

Houten loopfiets Kinderfeets Tiny Tot Bamboo

Kinderfeets
RK P75bamboo
    Levertijd:onbekend
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Houten loopfiets Kinderfeets Tiny Tot Bamboo is simpel om te bouwen van driewieler naar loopfiets! Absoluut de leukste manier om te leren fietsen!

Kinderfeets is zuinig op het milieu zodat ook de kinderen van onze kinderen gezond kunnen leven. Daarom plant Kinderfeets voor elke verkochte loopfiets een boom!

Loopfiets Kinderfeets Tiny Tot Bamboo is een 2 in 1 loopfiets. Spelenderwijs van 3 naar 2 wielen.

Deze loopfiets is speciaal ontwikkeld voor de allerkleinste peuters door het kwaliteitsmerk Kinderfeets. De loopfiets meet 59 bij 40 bij 35 centimeter met een zadelhoogte van 22,5 centimeter die u gemakkelijk kunt verstellen tot 28,5 centimeter. De fiets is al geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar met een minimale lengte van 75 centimeter. Het is volledig gemaakt van hout en voorzien van een zacht zadel, comfortabele handvatten en grote stevige wielen.

Uw kind zal veel plezier beleven aan deze fiets en ook zijn/haar evenwicht, motoriek en coördinatie verbeteren. Met de bijgeleverde sleuteltjes kunt u deze driewieler gemakkelijk ombouwen tot tweewieler wanneer uw kind daar aan toe is.

De Tiny Tot is ook verkrijgbaar in het: groen, rood, blauw en roze. En in de speciale uitvoering makii.

Kinderfeets filmpjes

Verzendkosten

Vanaf € 75,- versturen wij de producten gratis. Tot € 75,= berekenen wij € 6,95 verzendkosten. De producten worden verstuurd met PostNL.

 

Merk: Kinderfeets
Model: Tiny Tot
Kleur: Bamboo (naturel)
Materiaal: Hout
Materiaal banden: Zacht rubber
Schoolbord finish: Ja
Gewicht: 2,7 kg
Zadel in hoogte verstelbaar: Ja, van 22,5 tot 28,5 cm
Lengte: 59 cm
Breedte: 40 cm (driewieler)
Hoogte: 35 cm
Geschikt voor kinderen vanaf: 1 jaar
Geschikt voor kinderen vanaf: 75 cm