Turnringen wit berkenhout

Lillagunga
RK LG-RI-WH
    Levertijd:3-5 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Turnringen - witte houten design turnringen van Lillagunga. Hoge kwaliteit, perfect design - heerlijk spelen en sporten met deze turnringen voor 3-99 jaar.

Turnringen - witte houten design turnringen van Lillagunga. Hoge kwaliteit, perfect design - heerlijk spelen en sporten met deze turnringen voor iedereen tussen 3 en 99 jaar.

Turnringen Lillagunga

Spelen en sporten met turnringen was nog nooit zo leuk als met deze houten design turnringen van Lillagunga. Lekker aan de ringen hangen of schommelen door je benen door de ringen te steken. Met de houten turnringen van Lillagunga kun je heerlijk klimmen, klauteren en acteren als een heuse acrobaat.
Spelen met turnringen is een leuke sociale activiteit. Het spel helpt bij het ontwikkelen van spieren, balans en lichaamscoördinatie. Een win-win situatie dus.

Design houten turnringen van Lillagunga

De houten turnringen van Lillagunga zijn ontwikkeld voor kinderen van 3 tot 99 jaar. Elke ring bestaat uit zorgvuldig aan elkaar gelijmde elemenenten. De turnringen passen perfect in je hand en zijn simpel te verstellen in hoogte. Met het unieke druppelvormige design zijn de Lillagunga turnringen een elegant decoratief item in huis of kantoor.

De Lillagunga turnringen zijn nieuw, speels en een fantastische toevoeging op de exclusieve houten schommels. Deze zeer unieke ringen zijn in Finland ontworpen en gemaakt voor mensen van alle leeftijden.

Turnringen van Lillagunga zijn voor binnen

De ringen zijn bedoeld voor gebruik binnen. De levensduur van de producten is veel langer als je ze binnenshuis gebruikt. Als je de ringen toch buiten wilt gebruiken, zorg er dan voor dat ze altijd droog blijven en geen last hebben van inkomende neerslag of sproeisysteem.

De turnringen zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten touwen in 12 prachtige kleuren. De hoogte van de ringen is simpel aan te passen door het gepatenteerde bevestigingsmechanisme van de touwen. Hierdoor kun je zelf bepalen hoe hoog of hoe laag je de ringen wilt hangen.

Tip
Als je jonge kinderen hebt die met de Lillagunga turnringen willen spelen, hang de ringen dan altijd in het zicht, aan het plafond in de bijkeuken, in de woonkamer of op je afgedekte veranda.

Let op
De Lillagunga ringen zijn niet geschikt voor kinderen die jonger zijn dan drie jaar. Het maximale toegestane draaggewicht is 90 kg.

Heb je hulp nodig bij het in elkaar zetten van de turnringen? Download dan hier de handleiding.
Leeftijd: 3-99 jaar
Gebruik: Binnen
Draagvermogen: max. 90 kg
Gewicht: 860 gram
Materiaal ringen: Wit berkenhout
Materiaal touw: Polypropyleen
Materiaal ophanghaken: Roestvrij staal
Wordt geleverd incl.: Ringen (2x)
Touwsluitingen (4x)
Touw (2x)
Ophanghaken (2)