Schommel Lillagunga Classic Eiken

Lillagunga
RK LG-CL-OAK
    Levertijd:3-5 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Houten design schommels van Lillagunga met zitting van wit berkenhout. Deze schommel is in 11 kleuren touw en 3 lengtes. Een echte design schommel van hout.

Houten design schommels van Lillagunga met zitting van eikenhout. Deze schommel is er in 11 kleuren touw en 3 lengtes. Een echte design schommel van hout.

Houten schommel Lillagunga Classic is een veilige, duurzame en stijlvolle schommel die geschikt is voor zowel binnen als buiten. Door het gepatenteerde bevestigingssysteem kan de schommel makkelijk en veilig in hoogte versteld worden.

De houten schommel Classic is er in eikenhout en in wit berkenhout. Beide zijn verkrijgbaar in 11 verschillende kleuren touw en in 3 hoogtes. Heb je dus een heel hoge kamer, ook dan kun je uit de voeten met deze prachtige design schommel. 

Schommelen oftewel door de lucht vliegen is voor veel kinderen een van de leukste dingen om te doen. Door te spelen, hoog of juist laag te schommelen, draaien en omdraaien ontwikkelen kinderen motoriek, gevoel voor evenwicht en sterke spieren. Schommelen is dus niet alleen leuk maar ook leerzaam.

Heb je hulp nodig bij het in elkaar zetten van de schommel? Download dan hier de handleiding.
Leeftijd: 3-14 jaar
Gebruik: Binnen en buiten
Draagvermogen: max. 60 kg
Gewicht: 1,5 kg
Materiaal schommel: Met olie behandeld eikenhout
Materiaal touw: Polypropyleen
Materiaal ophanghaken: Roestvrij staal
Wordt geleverd incl.: Houten zitting - touwsleutingen (4x) - touw (2x) - ophanghaken (2)